Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında düzenlenen toplantıda, 24-31 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan 'Erzincan Tanıtım Günleri' programı kapsamında yapılacak etkinlikler ele alındı. Programın İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde değil, Erzincan'da gerçekleştirileceği belirtildi.
"Erzincan Tanıtım Günleri" programı kapsamında hazırlıklar sürdürülüyor
ERZİNCAN - 24-31 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan "Erzincan Tanıtım Günleri" programı kapsamında toplantı düzenlendi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında düzenlenen toplantıda "Erzincan Tanıtım Günleri" programı kapsamında yapılması planlanan etkinlikler ele alındı.
Geçmiş yıllardaki uygulamaların aksine, Erzincan Tanıtım Günleri programının İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde değil, Erzincan'da gerçekleştirileceği aktarıldı.
Toplantıda konuşma yapan Vali Aydoğdu, "Erzincan'ı cazip bir hale getirebilmek için aslında Erzincan'da bir haftalık bir böyle şenlik yapsak sekiz ilçemiz var.
hbrlr1.com/cbwlywtckckckl